Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова разкри, че най-скъпият подарък, който е получила,

...
Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова разкри, че най-скъпият подарък, който е получила,
Коментари Харесай

Деси Фотосесията Разкри Кой Е Най-Скъпият Й Подарък

Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова разкри, че най-скъпият подарък, който е получила, е гривна от манастир. „Не е скъпа като пари, само че е доста сантиментална, беше ми подарък от семейството“.

Това самопризнание тя направи в предаването „ОколоСВЕТСКО“ на Bulgaria ON AIR, където през днешния ден се организира полемика, отдадена на коледните дарове. Празникът чука на вратата и всички са в трескава подготовка за празника, огромна част от хората се отдават на  извършването на покупки и избора на дарове. Според статистиката всеки пети българин остава без пари след празниците.

„Аз не обичам да върша доста дарове, само че по Коледа закупувам за по-близките. Смятам, че би трябвало да бъде от сърце.  Предпочитам да взема нещо, от което има потребност дадения човек“, споделя изкусителката.

Тя не крие, че не държи подаръците, които получава, да са скъпи. „Практична съм, споделям, когато нуждая се от нещо. Не съм почитател на сувенирите обаче“, споделя Димитрова.

Понякога даже влизала в кухнята и прави коледни сладки. „Моето семейство не живее в България и по-рядко се занимавам с готвене“, призна си Деси.

Деси била от хората, които в последния миг отделят време за извършване на покупки на дарове. „Не мога да пазаря по-рано, тъй като няма да имам самообладание да го подаря. Предпочитам да видя незабавно страстта в очите на индивида, който съм зарадвала“, добавя Димитрова.

#околоСВЕТСКО 🎄🎁 #Bulgariaonair #desidimitrova #tv 🎥📺

Публикация, споделена от Dimitrova_desi (@desi_playmate) на Дек 21, 2017 в 2:48 PST
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР